OPWARMTIPS EN INGREDIËNTEN WEEK 49

 

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af en zet de box in de oven. Verwarm vervolgens 30 minuten.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

Prik een paar gaatjes in de hoeken van het plastic afdekfolie en plaats de box voor 4 minuten in de magnetron op 700W.

NIET VEGA

INGREDIËNTEN:

TARWENOEDELS, zonnebloemolie, mirin, SOJASAUS, rijstazijn, SESAMOLIE, knoflook, WORCESTERSAUS, chili-garlic saus, gember, basterdsuiker, maizena, kippendijen, Kip gyoza, paksoi, EI, wortel, taugé, kool, SESAMZAAD, GEBAKKEN UITJES, ui, bieslook, gemberpoeder

Allergenen: Gluten, soja, sesam, vis, ei

VEGA

INGREDIËNTEN:

TARWENOEDELS, zonnebloemolie, mirin, SOJASAUS, rijstazijn, SESAMOLIE, knoflook, chili-garlic saus, gember, basterdsuiker, maizena, aubergine, groenten gyoza, paksoi, EI, wortel, taugé, kool, SESAMZAAD, GEBAKKEN UITJES, ui, bieslook, gemberpoeder

Allergenen: Gluten, soja, sesam, ei

HOUDBAARHEID:

Te gebruiken tot: 9 december 2022 

BEWAREN:

Maximaal 4 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2022 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel