Opwarmtips week 41: Paccheri Pasta & Melanzane 

 

OPWARM TIP 1 OVEN💡

PACCHERI PASTA:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminiumfolie. Verwarm 25/30 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡

PACCHERI PASTA:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box in de magnetron en verwarm voor 4/5 minuten op 1000W.

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

MELANZANE:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af NIET af. Verwarm 25/30 minuten in de oven. Bak de ciabatta 8 minuten af in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

MELANZANE:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de de box in de magnetron en verwarm 4/5 minuten op 1000W. Bak de ciabatta in een voorverwarmde oven van 180 graden 8 minuten af.

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!

 

ingrediënten week 41: Paccheri Pasta & Melanzane 

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

PACCHERI PASTA, VENKEL WORST (varken), WALNOOT, ui, knoflook, olijfolie, peper, zout, rode peper, pompoen, spinazie, SLAGROOM, rode wijn, laurier, kippenbouillon, (SELDERIJ), ROOMBOTER, citroen, PARMEZAAN, rozemarijn

Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, walnoot, selderij, ei

VEGA

INGREDIËNTEN:

PACCHERI PASTA, paddenstoelen, WALNOOT, ui, knoflook, olijfolie, peper, zout, rode peper, pompoen, spinazie, SLAGROOM, rode wijn, laurier, groentenbouillon, (SELDERIJ), ROOMBOTER, citroen, PARMEZAAN, rozemarijn

Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, walnoot, selderij, ei

MELANZANE

INGREDIËNTEN:

Aubergine, olijfolie, peper, zout, knoflook, rode peper, oregano, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, basilicum, balsamico azijn, PARMEZAANSE KAAS, MOZZARELLA, CIABATTA BROOD

Allergenen:  Lactose, koemelk, gluten

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 11 oktober 2024 

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!

© 2021 - 2024 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel