opwarmtips week 7: Hoisin Udon Noodles & Hollandse Andijvie stamppot
OPWARM TIP 1 OVEN💡
UDON NOODLES:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminiumfolie. Verwarm 25/30 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡
UDON NOODLES:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
OPWARM TIP 1 OVEN 💡
CLASSIC BOX:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminium folie. Verwarm de box 30 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡
CLASSIC BOX:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
Eet smakelijk!
Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!
ingrediënten week 7: Hoisin Udon Noodles & Hollandse Andijvie stamppot
NIET VEGA BOX
INGREDIËNTEN:
UDON NOODLES, HOISIN SAUS, SOJA SAUS, SESAMOLIE, sriracha, knoflook, gember, GARNALEN, shiitake, bosui, peultjes, paprika, broccoli, wortel, EI, CASHEWNOTEN
Allergenen: Gluten, soja, sesam, garnalen, ei, cashewnoten
VEGA
INGREDIËNTEN:
UDON NOODLES, HOISIN SAUS, SOJA SAUS, SESAMOLIE, sriracha, knoflook, gember, TOFU, shiitake, bosui, peultjes, paprika, broccoli, wortel, EI, CASHEWNOTEN
Allergenen: Gluten, soja, sesam, ei, cashewnoten
CLASSIC BOX
INGREDIËNTEN:
Rundergehakt, PANEERMEEL, MELK, EI, ketchup, MOSTERD, GEBAKKEN UITJES, KETJAP, komijn, peper, zout, BELEGEN KAAS, gerookt spek, roomboter, aardappel, andijvie, nootmuskaat
Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, mosterd, soja
HOUDBAARHEID:
Tenminste houdbaar tot (THT): 14 februari 2025
BEWAREN:
Maximaal 7 graden Celsius ❄️