Opwarmtips en ingrediënten week 8: open lasagne en Chili con carne

 

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Haal verwarm 25 minuten in de oven. Voor het beste resultaat de box WEL afdekken met aluminiumfolie.

 OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

Prik een paar gaatjes in de hoeken van het plastic afdekfolie en plaats de box voor 4 minuten in de magnetron op 1000W.

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan met het oud papier mee om te recyclen!

 

NIET VEGA

INGREDIËNTEN:

LASAGNE BLADEN, pompoen, ui, knoflook, CREME FRAICHE, olijfolie, peper, zout, prosciutto (varkensvlees), spinazie, EI, AMARETTI KOEK, salie, PARMEZAANSE KAAS

Allergenen:  Gluten, noten, lactose, koemelk, ei, selderij

VEGA

INGREDIËNTEN:

LASAGNE BLADEN, pompoen, ui, knoflook, CREME FRAICHE, olijfolie, peper, zout, portobello, spinazie, EI, AMARETTI KOEK, salie, PARMEZAANSE KAAS

Allergenen: Gluten, noten, lactose, koelmelk, ei, selderij

CHILI CON CARNE

INGREDIËNTEN:

Rundergehakt, komijnpoeder, korianderpoeder, kaneel, sinaasappel, knoflook, ui, runderbouillon, SELDERIJ, tomaat, tomatenpuree, gerookte paprikapoeder, oregano, kidney bonen, zwarte bonen, rode paprika, cacao, chili poeder, basterd suiker, volkoren rijst, CREME FRAICHE, CHEDDAR KAAS, avocado, tortilla chips 

Allergenen: Lactose, koemelk, selderij

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT) 24 februari 2024 

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2024 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel