OPWARMTIPS EN INGREDIËNTEN WEEK 20

 

OPWARM TIP 1 OVEN💡

Verwarm de oven voor op 150 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box nu af met aluminiumfolie en verwarm vervolgens 20 minuten in de oven.

 

OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡

Prik een paar gaatjes in de hoeken van het plastic afdekfolie en plaats de box 3 minuten in de magnetron op 600W. 

 

NIET VEGA

INGREDIËNTEN:

Scholfilet (VIS), gember, SESAM, rettich, wortel, paksoi, peultjes, shii-take, lychee, edamame bonen, udon noodles (TARWE), miso (SOJA), slagroom (LACTOSE), knoflook, roomboter (LACTOSE), witte wijn (LUPINE), laurier, kruidnagel, komkommer, Chinese kool, wortel, lente ui, SESAMZAAD, wasabi, mayonaise (EI), limoen sap, peper, zout

VEGA

INGREDIËNTEN:

Tofu (SOJA), gember, SESAM, rettich, wortel, paksoi, peultjes, shii-take, lychee, edamame bonen, udon noodles (TARWE), miso (SOJA), slagroom (LACTOSE), knoflook, roomboter (LACTOSE), witte wijn (LUPINE), laurier, kruidnagel, komkommer, Chinese kool, wortel, lente ui, SESAMZAAD, wasabi, mayonaise (EI), limoen sap, peper, zout

HOUDBAARHEID:

Te gebruiken tot: 20-5-2022 

BEWAREN:

Maximaal 4 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2022 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel