Opwarmtips en ingrediënten week 26: Thai Yellow Curry & Zomer Lasagna

 

OPWARMTIP 1 OVEN 💡

Verwarm de oven voor op 170 graden. Verwijder het plastic van de box. Dek de box af met aluminumfolie. Verwarm de box 25 minuten in de oven.

OPWARMTIP 2 MAGNETRON 💡

Prik een paar gaatjes in de hoeken van het plastic afdekfolie en plaats de box voor 4 minuten in de magnetron op 1000W.

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan met het oud papier mee om te recyclen!

 

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

Kokosmelk, ui, knoflook, limoenblad, citroengras, rawit peper, kurkuma, laos, kippenbouillon, SELDERIJ), limoen, kippendijen, aardappel, sperziebonen, bimi, baby mais, lotuswortel, broccoli, aubergine, EI, Thaise basilicum, basmatirijst, FISH SAUCE, zonnebloemolie

Allergenen: Vis, selderij, ei

VEGA

INGREDIËNTEN:

Kokosmelk, ui, knoflook, limoenblad, citroengras, rawit peper, kurkuma, laos, groentenbouillon, SELDERIJ), limoen, TAHOE, aardappel, sperziebonen, bimi, baby mais, lotuswortel, broccoli, aubergine, EI, Thaise basilicum, basmatirijst, SOJA SAUS, zonnebloemolie  

Allergenen: Soja, gluten, selderij, ei

LASAGNa

INGREDIËNTEN:

LASAGNE BLADEN, aubergine, courgette, paprika, tomaat passata, tomatenpuree, knoflook, ui, tijm, rozemarijn, groenten bouillon, SELDERIJ, peper, zout, olijfolie, MELK, ROOMBOTER, BLOEM, BASILICUM, PARMEZAANSE KAAS, MOZZARELLA, GORGONZOLA, olijfolie, peper, zout, zonnebloemolie   

Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, selderij, ei

 

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 28 juni 2024 

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2024 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel