OPWARMTIPS EN INGREDIËNTEN WEEK 12

 

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box, dek af met alminium folie en verwarm voor 30 minuten in de oven. Het in aluminum verpakte brood mag na 15 minuten ook de oven in om op te warmen.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

Prik een paar gaatjes in de hoeken van het plastic afdekfolie en plaats de box voor 4 minuten in de magnetron op 900W. Haal het brood uit de aluminum verpakking, verwarm dit ongeveer 1 minuut in de magnetron opa 900W

NIET VEGA

INGREDIËNTEN:

Roti pannenkoek (TARWEBLOEM), kippendijen, masala kruiden (MOSTERD / SELDERIJ ), ui, knoflook, madame Jeanette, tomaat, aardappelzetmeel, (EI), kousenband, wortel, aardappel, zonnebloemolie, mango, komijn, korianderzaad, (MOSTERDZAAD), fenegriek, kurkuma, azijn, suiker, zout, peper, bloemkool, komkommer, paprika, rode ui  

Allergenen: Gluten, mosterd, selderij, ei

VEGA

INGREDIËNTEN:

Roti pannenkoek (TARWEBLOEM), aubergine, masala kruiden (MOSTERD / SELDERIJ ), ui, knoflook, madame Jeanette, tomaat, aardappelzetmeel, (EI), kousenband, wortel, aardappel, zonnebloemolie, mango, komijn, korianderzaad, (MOSTERDZAAD), fenegriek, kurkuma, azijn, suiker, zout, peper, bloemkool, komkommer, paprika, rode ui 

Allergenen: Gluten, mosterd, selderij, ei

HOUDBAARHEID:

Tenminste Houdbaar Tot: 24 maart 2023 

BEWAREN:

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2023 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel