opwarmtips week 7: Hoisin Udon Noodles & Hollandse Andijvie stamppot

OPWARM TIP 1 OVEN💡

UDON NOODLES:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminiumfolie. Verwarm 25/30 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡

UDON NOODLES:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

CLASSIC BOX:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af met aluminium folie. Verwarm de box 30 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

CLASSIC BOX:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!

 

ingrediënten week  7: Hoisin Udon Noodles & Hollandse Andijvie stamppot

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

UDON NOODLES, HOISIN SAUS, SOJA SAUS, SESAMOLIE, sriracha, knoflook, gember, GARNALEN, shiitake, bosui, peultjes, paprika, broccoli, wortel, EI, CASHEWNOTEN

Allergenen:  Gluten, soja, sesam, garnalen, ei, cashewnoten

VEGA

INGREDIËNTEN:

UDON NOODLES, HOISIN SAUS, SOJA SAUS, SESAMOLIE, sriracha, knoflook, gember, TOFU, shiitake, bosui, peultjes, paprika, broccoli, wortel, EI, CASHEWNOTEN

Allergenen: Gluten, soja, sesam, ei, cashewnoten

CLASSIC BOX

INGREDIËNTEN:

Rundergehakt, PANEERMEEL, MELK, EI, ketchup, MOSTERD, GEBAKKEN UITJES, KETJAP, komijn, peper, zout, BELEGEN KAAS, gerookt spek, roomboter, aardappel, andijvie, nootmuskaat

Allergenen:  Gluten, lactose, koemelk, mosterd, soja

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 14 februari 2025 

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2025 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel