opwarmtips week 27: Roti & Thaise curry
OPWARM TIP 1 OVEN💡
ROTI:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 25/30 minuten in de oven. Verwarm de pannenkoek (met aluminiumfolie) 6 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡
ROTI:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W. De pannenkoek kan (zonder aluminiumfolie) 1 a 2 minuten opgewarmd worden in de magnetron.
OPWARM TIP 1 OVEN 💡
CURRY:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 25 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡
CURRY:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
Eet smakelijk!
Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!
ingrediënten week 27: Roti & Thaise curry
NIET VEGA BOX
INGREDIËNTEN:
Kipdijfilet, KERRIE, komijn, knoflook, ui, madam Jeanett, tomatenpuree, tomaat, kippenbouillon, SELDERIJ, aardappel, kousenband, EI, mango, bruine suiker, azijn, wortel, komkommer, paprika, rode ui, zonnebloemolie, peper, zout, suiker, ROTI PANNENKOEK
Allergenen: Mosterd, ei, selderij, gluten
VEGA
INGREDIËNTEN:
Aubergine, jackfruit, KERRIE, komijn, knoflook, ui, madam Jeanett, tomatenpuree, tomaat, groentenbouillon, SELDERIJ, aardappel, kousenband, EI, mango, bruine suiker, azijn, wortel, komkommer, paprika, rode ui, zonnebloemolie, peper, zout, suiker, ROTI PANNENKOEK
Allergenen: Mosterd, ei, selderij, gluten
CURRY
INGREDIËNTEN:
Kip, kokosroom, VISSAUS, citroengras, gember, laos, knoflook, ui, zonnebloemolie, rode peper, kurkuma, limoenblad, komijn, kardemom, fenegriek, koriander, zoete aardappel, sperziebonen, wortel, paprika, baby mais, paksoi, ei, limoen, basilicum, basmatirijst
Allergenen: Vissaus
HOUDBAARHEID:
Tenminste houdbaar tot (THT): 4 juli 2025
BEWAREN:
Maximaal 7 graden Celsius ❄️