opwarmtips week 24: Paccheri pasta & citroenkip

OPWARM TIP 1 OVEN💡

PACCHERI:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af WEL af met aluminiumfolie. Verwarm 25/30 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡

PACCHERI:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W. 

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

QUINOA:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

QUINOA:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!

 

ingrediënten week 24: Paccheri pasta & citroenkip

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

PACCHERI PASTA, olijfolie, peper, zout, venkel, GEVOGELTE WORSTJES, tomaat, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, SLAGROOM, ROOMBOTER, ui, witte wijn, citroen, laurier, kruidnagel, beurre, WALNOOT, parmezaan  

Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, noten

 

VEGA

INGREDIËNTEN:

PACCHERI PASTA, olijfolie, peper, zout, venkel, portobello, tomaat, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, SLAGROOM, ROOMBOTER, ui, witte wijn, citroen, laurier, kruidnagel, beurre, WALNOOT, parmezaan

Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, noten

QUINOA

INGREDIËNTEN:

Kippendijenfilet, citroen, knoflook, olijfolie, honing,  GLUTENVRIJE SOJASAUS, sherryazijn, courgette, baby tomaat, aubergine, rode ui, tijm, peterselie, wortel, ui, basilicum, bieslook, koriander, quinoa

 

Allergenen: Soja 

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 13 juni 2025

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2025 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel