opwarmtips week 24: Paccheri pasta & citroenkip
OPWARM TIP 1 OVEN💡
PACCHERI:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af WEL af met aluminiumfolie. Verwarm 25/30 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡
PACCHERI:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
OPWARM TIP 1 OVEN 💡
QUINOA:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡
QUINOA:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
Eet smakelijk!
Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!
ingrediënten week 24: Paccheri pasta & citroenkip
NIET VEGA BOX
INGREDIËNTEN:
PACCHERI PASTA, olijfolie, peper, zout, venkel, GEVOGELTE WORSTJES, tomaat, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, SLAGROOM, ROOMBOTER, ui, witte wijn, citroen, laurier, kruidnagel, beurre, WALNOOT, parmezaan
Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, noten
VEGA
INGREDIËNTEN:
PACCHERI PASTA, olijfolie, peper, zout, venkel, portobello, tomaat, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, SLAGROOM, ROOMBOTER, ui, witte wijn, citroen, laurier, kruidnagel, beurre, WALNOOT, parmezaan
Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, noten
QUINOA
INGREDIËNTEN:
Kippendijenfilet, citroen, knoflook, olijfolie, honing, GLUTENVRIJE SOJASAUS, sherryazijn, courgette, baby tomaat, aubergine, rode ui, tijm, peterselie, wortel, ui, basilicum, bieslook, koriander, quinoa
Allergenen: Soja
HOUDBAARHEID:
Tenminste houdbaar tot (THT): 13 juni 2025
BEWAREN:
Maximaal 7 graden Celsius ❄️