Opwarmtips en ingrediënten week 17: Patatje stoof & vietnamese Noodle salad
OPWARMTIP 1 OVEN 💡
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box niet af.. Verwarm 20/25 minuten in de oven.
OPWARMTIP 2 MAGNETRON 💡
Prik een paar gaatjes in de hoeken van het plastic afdekfolie en plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
NOODLE SALAD - HOI AN SPECIAL
Haal de plasticfolie van de box en schenk de dressing over de salade. Hussel lekker door elkaar zodat de dressing goed in de groenten kan trekken.
Eet smakelijk!
Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan met het oud papier mee om te recyclen!
NIET VEGA BOX
INGREDIËNTEN:
Rundersukade, LEFFE BRUIN BIER, KETJAP, knoflook, uien, sambal, azijn, laurier, appelstroop, kruidnagel, ONTBIJTKOEK, runderbouillon, SELDERIJ, aardappel, zonnebloemolie, peper, zout, MAYONAISE, MOSTERDZAAD, PICCALILLY, witlof, appel, rozijnen, YOGHURT
Allergenen: Gluten, soja, selderij, ei, mosterd
VEGA
INGREDIËNTEN:
Aardappel, zonnebloemolie, peper, zout, aubergine, tomatenpuree, pomodorini baby tomaat, zongedroogde tomaat, oregano, citroen, peterselie, honing, uien, knoflook, ricotta, PARMEZAAN, basilicum, MAYONAISE, witlof, appel, rozijnen, YOGHURT
Allergenen: Lactose, koemelk, ei
SALADE
INGREDIËNTEN:
Rijst noodles, rundergehakt, sla, wortel, komkommer, kool, taugé, PINDA, munt, basilicum, koriander, VISSAUS, suiker, limoensap, gember, chilipeper, lente ui, knoflook, sjalot
Allergenen: Vis, pinda
HOUDBAARHEID:
Tenminste houdbaar tot (THT): 26 april 2024
BEWAREN:
Maximaal 7 graden Celsius ❄️