Opwarmtips en ingrediënten week 17: Patatje stoof & vietnamese Noodle salad

 

OPWARMTIP 1 OVEN 💡

Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box niet af.. Verwarm 20/25 minuten in de oven. 

OPWARMTIP 2 MAGNETRON 💡

Prik een paar gaatjes in de hoeken van het plastic afdekfolie en plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

NOODLE SALAD - HOI AN SPECIAL

Haal de plasticfolie van de box en schenk de dressing over de salade. Hussel lekker door elkaar zodat de dressing goed in de groenten kan trekken.

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan met het oud papier mee om te recyclen!

 

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

Rundersukade, LEFFE BRUIN BIER, KETJAP, knoflook, uien, sambal, azijn, laurier, appelstroop, kruidnagel, ONTBIJTKOEK, runderbouillon, SELDERIJ, aardappel, zonnebloemolie, peper, zout, MAYONAISE, MOSTERDZAAD, PICCALILLY, witlof, appel, rozijnen, YOGHURT 

Allergenen:  Gluten, soja, selderij, ei, mosterd 

VEGA

INGREDIËNTEN:

Aardappel, zonnebloemolie, peper, zout, aubergine, tomatenpuree, pomodorini baby tomaat, zongedroogde tomaat, oregano, citroen, peterselie, honing, uien, knoflook, ricotta, PARMEZAAN, basilicum, MAYONAISE, witlof, appel, rozijnen, YOGHURT

Allergenen: Lactose, koemelk, ei

SALADE

INGREDIËNTEN:

Rijst noodles, rundergehakt, sla, wortel, komkommer, kool, taugé, PINDA, munt, basilicum, koriander, VISSAUS, suiker, limoensap, gember, chilipeper, lente ui, knoflook, sjalot

Allergenen: Vis, pinda

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 26 april 2024 

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2024 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel