opwarmtips week 25: Falafel met couscous & Vietnamese kip
OPWARM TIP 1 OVEN💡
COUSCOUS:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af WEL af met aluminiumfolie. Verwarm 25/30 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡
COUSCOUS:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
OPWARM TIP 1 OVEN 💡
VIETNAM:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in de oven.
OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡
VIETNAM:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.
Eet smakelijk!
Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!
ingrediënten week 25: Falafel met couscous & Vietnamese kip
NIET VEGA BOX
INGREDIËNTEN:
Kikkererwten, koriander, komijn, knoflook, ui, peterselie, citroen, rundergehakt, EI, paprikapoeder, chilipoeder, kurkuma, COUSCOUS, munt, komkommer, rode ui, tomaat, courgette, aubergine, paprika, TAHIN PASTA, olijfolie, granaatappel, GEROOKTE AMANDELEN
Allergenen: Ei, gluten, sesam, noten
VEGA
INGREDIËNTEN:
Kikkererwten, koriander, komijn, knoflook, ui, peterselie, citroen, Halloumi, COUSCOUS, munt, komkommer, rode ui, tomaat, courgette, aubergine, paprika, TAHIN PASTA, olijfolie, granaatappel, GEROOKTE AMANDELEN
Allergenen: Gluten, sesam, noten
VIETNAMESE BOX
INGREDIËNTEN:
Kippendijen, citroengras, knoflook, sjalot, VISSAUS, GLUTEN VRIJE SOJASAUS, honing, SESAMOLIE, zwarte peper, peper flakes, koolraapolie, spitskool, MISO, basmatirijst, koriander, munt, basilicum, zout
Allergenen: Vis, sesam, soja
HOUDBAARHEID:
Tenminste houdbaar tot (THT): 20 juni 2025
BEWAREN:
Maximaal 7 graden Celsius ❄️