opwarmtips week 25: Falafel met couscous & Vietnamese kip

OPWARM TIP 1 OVEN💡

COUSCOUS:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box af WEL af met aluminiumfolie. Verwarm 25/30 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡

COUSCOUS:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W. 

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

VIETNAM:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

VIETNAM:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!

 

ingrediënten week 25: Falafel met couscous & Vietnamese kip

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

Kikkererwten, koriander, komijn, knoflook, ui, peterselie, citroen, rundergehakt, EI, paprikapoeder, chilipoeder, kurkuma, COUSCOUS, munt, komkommer, rode ui, tomaat, courgette, aubergine, paprika, TAHIN PASTA, olijfolie, granaatappel, GEROOKTE AMANDELEN 

Allergenen: Ei, gluten, sesam, noten

VEGA

INGREDIËNTEN:

Kikkererwten, koriander, komijn, knoflook, ui, peterselie, citroen, Halloumi, COUSCOUS, munt, komkommer, rode ui, tomaat, courgette, aubergine, paprika, TAHIN PASTA, olijfolie, granaatappel, GEROOKTE AMANDELEN

Allergenen: Gluten, sesam, noten

VIETNAMESE BOX

INGREDIËNTEN:

Kippendijen, citroengras, knoflook, sjalot, VISSAUS, GLUTEN VRIJE SOJASAUS, honing, SESAMOLIE, zwarte peper, peper flakes, koolraapolie, spitskool, MISO, basmatirijst, koriander, munt, basilicum, zout

Allergenen: Vis, sesam, soja

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 20 juni 2025

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2025 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel