opwarmtips week 38: Indonesië en Mexico

OPWARM TIP 1 OVEN💡

SATE:
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 25/30 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON💡

SATE:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

OPWARM TIP 1 OVEN 💡

ENCHILADA:
Verwarm de oven op 170 graden. Haal het plastic afdekfolie van de box af. Dek de box WEL af met aluminiumfolie en verwarm 25 minuten in de oven.

OPWARM TIP 2 MAGNETRON 💡

ENCHILADA:
Prik gaatjes in de hoeken van het afdekfolie. Plaats de box voor 4/5 minuten in de magnetron op 1000W.

Eet smakelijk!

 Wist je dat onze verpakking voor 95% gemaakt is van karton? Even afspoelen, droog maken en het kan zó met het oud papier mee om te recyclen!

 

ingrediënten week 38: Indonesië en Mexico

NIET VEGA BOX

INGREDIËNTEN:

Kippendijfilet, komijn, knoflook, KETJAP, ui, sambal oelek, koriander poeder, citroen, laos, gember, PINDAKAAS, bruine suiker, EIERNOEDELS, wortel, taugé, prei, kool, EI, kokosmelk, tomaten blok, limoenblad, VISSAUS 

Allergenen: Soja, pinda, gluten, ei, vis

VEGA

INGREDIËNTEN:

TORTILLA, zwarte bonen, zoete aardappel, paprika, rode ui, mais, CHEDDAR, koriander, tomatenpuree, BLOEM, zonnebloemolie, chilipoeder, komijn, oregano, knoflook, kaneel, groenten bouillon, SELDERIJ, avocado

Allergenen: Gluten, lactose, koemelk, selderij

HOUDBAARHEID: 

Tenminste houdbaar tot (THT): 19 september 2025

BEWAREN: 

Maximaal 7 graden Celsius ❄️

© 2021 - 2025 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel