Sol & ik

Als kleine jongen wist ik al snel dat ik kok wilde worden. Ik was altijd al gefascineerd door de vlammen van het fornuis en niet veel later kwam daar de liefde voor lekker eten bij. Met dank aan mijn ouders, die altijd een feestje maakten van iedere maaltijd bij ons thuis.

Koken zit in mijn bloed, door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende restaurants en hotels. Toen Sol geboren werd groeide langzaam het idee om maaltijden te gaan koken voor de mensen in onze fijne buurt. Iedereen is natuurlijk druk op zijn eigen manier en ik dacht dat er wel behoefte zou kunnen zijn aan iemand die af en toe voor je kookt. En hoppa! Solkitchen was geboren! Mijn eerste box met een mooie maaltijd voor bevriende buren werd meteen een succes en het duurde niet lang voordat er meer aanmeldingen kwamen.

SolKitchen is niet zomaar een maaltijdservice, iedere maaltijd wordt gemaakt met hart en ziel. En iedere maaltijd is altijd net even anders dan anders. 

Ook vind ik het koken op een locatie altijd heel erg leuk om te doen., Of het nou ontbijt, lunch of een diner is, zakelijk of privé, we geven er altijd een SolKicthen twist aan.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Liefs! 
 Joost & Sol 

  

   

 

 

© 2021 - 2024 SolKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel